19 januari 2016

Reserveer alvast een plaats in The Commons

The Commons wordt straks ontwikkeld in een planteam van toekomstige bewoners. Die kunnen zelf meebeslissen over hoe het plan er uit komt te zien. Zo bepalen ze onder meer welke woningen er gebouwd worden. Elke deelnemer aan het planteam weet dan zeker dat er een huis komt dat bij hem of haar past.

Deze aanpak vraagt wel flexibiliteit. De precieze verkaveling van het project is immers afhankelijk van de behoeften van de planteamleden. Het blijft daarom voor de meeste planteamleden nog even onzeker waar ze precies komen te wonen. 

Uit eerdere planteams weten we dat dat voor de meeste kopers geen probleem is. Dit geldt niet voor de planteamleden die graag op één van de hoeken in het plan willen zitten. Die hebben vaak een ontwerp voor ogen dat afgestemd is op specifieke wensen. Of ze willen alleen deelnemen aan het plan als ze zeker weten dat het huis op juist die ene plek in het plan komt. 

Die mensen willen we graag de mogelijkheid bieden om een plek vast te leggen. Als u wilt deelnemen aan het planteam en één van de hoeken wilt gaan bewonen dan kunt u uw plaats nu al reserveren. Reserveren gaat op volgorde van aanmelding en voor uw reservering wordt bij start van het planteam een borg gevraagd.

Wilt u meer weten over een reservering? Neem dan contact op met Honk via info@honk.nl of op telefoonnummer 013- 5902 703.

Update 17 maart 2016: reserveren is nu niet meer mogelijk.