12 juni 2016

Planteam The Commons bijna klaar met het plan

Sinds februari is een groep van toekomstige kopers samen met de architect bezig om een ontwerp te maken voor The Commons. Er zijn al veel verschillende ideeën besproken, variërend van de vorm van de woningen , het kleur- en materiaalgebruik en de inrichting van het openbaar gebied. De toekomstige bewoners hebben gekozen voor een moderne uitstraling. Er is een grijze baksteen gekozen en de woningen krijgen een plat dak. Het huis op de bijgaande foto wordt niet in dit project gebouwd, maar geeft wel een indruk van de gekozen uitstraling.

Binnenkort vindt de toewijzing plaats van de woningen. Leden van het planteam hebben als eerste de keuze, als dank voor hun inzet. Duidelijk is dat er nog voldoende woningen overblijven die voor de vrije verkoop beschikbaar komen. Er worden straks bungalows aangeboden in verschillende prijsklassen en gezinswoningen met 3 én 4 slaapkamers.

Naar verwachting eind juni start de verkoop van de woningen in de vrije verkoop. De makelaar treft momenteel de voorbereidingen. Als u interesse heeft kunt u zich het beste aanmelden voor de nieuwsbrief van The Commons. U wordt dan geïnformeerd zodra de woningen in verkoop gaan.