5 juli 2016

De verkoop is gestart

De verkoop van de huizen in The Commons is gestart. Ze worden verkocht door OMM Makelaars. Makelaar Karin Meier Mattern is enthousiast over het nieuwe project: “We hebben kopers echt iets te bieden. De huizen komen straks letterlijk in de natuur te liggen, maar toch zijn alle voorzieningen dichtbij. Albert Heijn ligt er op loopafstand. En dat je als koper straks geen stookkosten meer hebt, is natuurlijk ook een grote plus.”

Het plan met de naam The Commons is de afgelopen maanden bedacht samen met een groep van toekomstige kopers. Ze vroegen de architecten om moderne woningen te ontwerpen, met minimaal onderhoud en maximaal uitzicht op het natuurgebied. De groep meedenkers heeft als eerste de gelegenheid gekregen om een huis te kopen. De overige huizen, in totaal 10, zijn nu in de vrije verkoop. Het gaat om acht bungalows en twee ruime gezinswoningen.
Het plan is om begin 2017 met de bouw van de woningen gaat starten. OMM Makelaars is gevestigd in de Reeshof, aan de Ketelhavenstraat 41, en telefonisch te bereiken op 013-7 504 504.