31 oktober 2016

Alle woningen in The Commons zijn verkocht

Nog één woning in optie, alle andere woningen in het project The Commons zijn verkocht. Goed nieuws voor de kopers, want dat betekent ook dat de bouwwerkzaamheden worden opgestart. Eind dit jaar maakt de gemeente het terrein klaar voor de bouw. In het begin van 2017 kan de aannemer naar verwachting met de bouw starten. De eerste energieneutrale koopwoningen van Tilburg worden dan realiteit.

Bezoek de Woonsalon...
We hebben helaas ook mensen teleur moeten stellen die we geen woning meer aan hebben kunnen bieden. Wie geïnteresseerd is in een nieuwbouwwoning doet er goed aan om komend weekend de Woonsalon te bezoeken. Op deze gratis beurs worden tientallen woonprojecten gepresenteerd. Ook zijn er (financieel) adviseurs en is er informatie over bouwkavels. De Woonsalon vindt plaats op vrijdagavond 4 en zaterdag 5 november in de Koepelhal in Tilburg. Kijk op www.woonsalon.nl voor meer informatie.

...en win een knuffel
The Commons is ook op de beurs aanwezig. We hadden de laatste woningen willen promoten, maar dat is dus niet nodig. Om de succesvolle verkoop te vieren verloten we daarom onder alle bezoekers van de Woonsalon vier grote knuffels van 'bewoners' van de Dongevallei: twee schotse hooglanders en twee zwanen. Als u op onze stand een kaart invult, loot u mee naar deze mooie prijzen.