Uniek woningaanbod


In The Commons komen woningen in verschillende soorten en maten. De woningen die in vrije verkoop gaan zijn bungalows - voor wie gelijkvloers wil wonen - en ruime tussenwoningen. 


Toekomstige kopers beslisten mee
The Commons is bedacht in een planteam met toekomstige kopers. Ze wilden vooral goed uitzicht op het natuurgebied dat om het plan heen komt te liggen. Verder vroegen ze onderhoudsvrije huizen met een moderne uitstraling. En dat is precies wat de architecten ontworpen hebben.

Koopsommen inclusief duurzame installaties
De koopsommen van de beschikbare woningen liggen tussen € 216.000,- en € 507.000,-. De kosten voor de duurzame energie-installatie (ruim € 20.000,-) zijn bij de prijs inbegrepen. Omdat u straks geen stookkosten heeft, krijgt u aanzienlijk lagere maandlasten dan bij een traditioneel huis. Enkele banken verstrekken extra financiering voor woningen zonder stookkosten.

Zoekt u een bungalow? Momenteel zijn nog enkele woningen van het type Oeverzwaluw niet verkocht. Wilt u liever een ruime gezinswoning? Er is nog één woning van het type Scholekster beschikbaar. Informeer bij de makelaar naar de actuele beschikbaarheid.